Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 12. 2014

Godišnji Victoria's Secret šou 2014.

London prekriven anđelima

Ovogodišnji šou kuće Victoria's Secret, održan u Londonu, predstavio je oko 80 kostima iz mašte, koje je ponelo 40 modela. Šou je bio podeljen na segmente, praćene numerama izvođača Ed Sheeran, Ariana Grande, Hozier i Taylor Swift.

Prvi segment koji je otvorio reviju je Gilded Angels, a predvodila ga je Behati Prinsloo. Drugi je bio Exotic Traveler, treći Dream Girls, četvrti Fairy Tale, peti University of PINK i poslednji, šesti Angels Ball

Osim anđela, koje sada čine Adriana LimaAlessandra AmbrosioDoutzen KroesCandice Swanepoel, Lily Aldridge, Lindsay EllingsonKarlie KlossBehati Prinsloo i najnovije pojačanje, Elsa Hosk, pistom su prošetale i Isabeli Fontana, Joan Smalls, Lily Donaldson, ali i nešto manje poznate manekenke, kojima je ovo prvo pojavljivanje na ovako velikom događaju.

Na reviji je bilo ukupno 3000 gostiju, koji su uživali u poljupcima koje su im manekenke slale, dok su samouvereno šetale pistom. Kompletan program je zatvorila Candice, a kako je izgledalo pripremanje, kao i sama pista, pogledajte u galeriji. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search