Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 01. 2013

Camper

Vizionari i pioniri!

Istorija Campera može da se ispriča kao priča o porodičnom biznisu, o porodici velikih inovatora, koji su svoje živote posvetili stvaranju obuće. Kako bi se bolje razmela sama srž kompanije Camper, vrednosti i posvećenost, moramo da se vratimo 120 godina unazad.

Davne 1877. godine, Antonio Fluxà, iskusni obućar sa Majorke se uputio u Englesku, kako bi istražio nove metode industrijske proizvodnje. Nakon povratka, okupio je najbolje kožne zanatlije, i predstavio im prve mašine za serijsku proizvodnju obuće. Ovo je bio veliki napredak za sve zanatlije, a inovativni duh se dalje širio na nove generacije, na koje se prenelo veliko poštovanje prema ovoj profesiji, posvećenost kvalitetu proizvoda, ali iznad svega funkcionalnosti.

Lorenzo Fluxà je rođen u fabrici obuće i od svog oca Antonia je nasledio ukus i entuzijazam za ove predmete, koji uvek idu u paru i koji nas drže čvrsto na zemlji. Nastavio je očevu tradiciju kvaliteta i inovacija u proizvodnji. Istorijske promene u Španiji sredinom sedamdesetih godina, odrazile su se i na  život običnog čoveka. Novi stilovi i koncepti su omogućili Antoniovom unuku da 1975. godine stvori kompaniju Camper, kojom je stvoren novi brend. Koncept ove kompanije se odražavao u životnom stilu, novom načinu slobodnog razmišljanja, ali i udobnosti i kreativnosti.

Prva prodavnica Camper je otvorena u Barseloni 1981. godine, a 1992. godine je započela internacionalna ekspanzija brenda. Prodavnice su otvorene u modnim centrima Evrope, Londonu, Parizu i Milanu. Danas, Camper je jedna od najboljih kompanija u Španiji, koja od svog nastanka samo raste, i kroz koju su prošle četiri generacije porodice Fluxà.

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search