Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 02. 2015

Swift - West duet?

Saradnja u najavi

Kada je 2009. godine Kanye West skočio na scenu tokom dodele MTV nagrada, nakon što je objavljeno da je Taylor Swift primila nagradu, a ne njegova prijateljica Beyonce, ceo svet se našao u čudu, posebno mlada pevačica i autorka.

Danas, par godina kasnije, Kanye West je rešen da napravi duet sa kantri-pop princezom i već su počeli pregovori. Taylor i popularni muzičar/dizajner su se sastali u Njujorku, na poslovnoj večeri. I dok su Westovi fanovi ushićeni, ne može se isto reći i za ljubitelje muzike Swiftove.

Nakon što je slićan potez napravio na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada, kada je pokušao da "otme" nagradu Becku i preda je, ponovo supruzi svog poslovnog partnera, Jay Z-ija, popularnost ovog umetnika je u padu. Njegova prva kolekcija za Adidas je doživela osude modnih kritičara, a ni na privatnom planu se nije pokazao ništa bolje. Iako nećemo ulaziti u čitav West/Kardashian cirkus, dovoljno je reći da je Kanye razbesneo posebno ženske fanove nakon što je na Twitter-u vređao bivšu devojku, Amber Rose.

Da li će talentovani muzičari postići dogovor, ostaje da vidimo. Ovog puta, Taylor je svakako u prednosti, jer njena karijera je na vrhuncu, mada je za to delimično zaslužan upravo upad Kayne Westa na scenu tokom dodele MTV VMA nagrada pre gotovo šest godina, jer je od tog momenta postala poznata širom planete. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search