Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 08. 2014

Charlize Theron danas slavi rođendan!

Oskarovka velikog srca

Ona je intrigantna, bez dlake na jeziku, njen život je svima zanimljiv, a ona ga vešto čuva od očiju javnosti i godinama ne prestaje da nas oduševljava pojavljivanjima kako na crvenom tepihu, tako i na velikom platnu. 

Dior lice, Charlize Theron, danas slavi 39. rođendan. Južno-afrička lepotica je osim glume i modelinga, poznata po borbi za ljudska prava, a bavi se i režijom i produkcijom. Nakon višegodišnje veze sa Stewart Towsendom, Charlize je danas u vezi sa Sean Pennom, a par je nedavno prisustvovao i Nedelji mode u Parizu.

Charlize Theron je majka dečaka kojeg je usvojila 2012. godine. Ona je ambasador mira UN-a, a ima i sovju fondaciju The Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP). Takođe sarađuje sa organizacijama koje štite prava žena, sa PETA-om, odbija da se uda dok se u SAD-u ne legalizuju istopolni brakovi.

Sa novinarima, pak, nije nimalo slatka. Zato je često mediji nazivaju hladnom i bezobraznom, ali ona se ne osvrće na takve komentare. 

Neizmerno talentovana i jednostavno rečeno prelepa, Charlize je oličenje jake, hrabre žene, koja zna šta želi, ali i kako da pruži onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search