Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 04. 2014

Treća sreća?

Onda je došla Charlize

Kao glumac, osvojio je sve nagrade, radio na filmovima koji su nas naterali na smeh, suze, strah, polupio je simpatije kritika i publike. Aktivno sarađuje sa nekoliko humanitarnih organizacija, odlučno se protivio stavovima republikanske partije, učestvovao je u građenju predela koje su prirode nepogode uništile. 

Pobedio je bolesti zavisnosti, ali ne i ženskaroša u sebi. Sean Penn ne paradira svojim partnerkama, jer je mnogo pre Johnny Deppa i Leonarda Di Capria naučio koliko je važno sačuvati privatnost. Ono što svakako do sada barem nismo videli je Penna u potpuno posvećenoj vezi. 

Sa Charlize Theron se poznaje godinama, a priča se da od njihovog prvog susreta postoji neka veza, iako sve do januara 2014. godine nije bilo naznaka da će postati par. Iako su je povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, Theronova je do sada bila u dugom vezama, daleko od očiju javnosti, nikada se nije udavala, već je svu svoju ljubav usmerila prema usvojenom sinu. Uprkos mnogobrojnim razlikama, mirna i božanstveno lepa glumica je možda baš sve ono što je Penn svih ovih godina tražio. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Sean Penn: Zavodnik u telu antiheroja

Search