Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 10. 2015

Jessica Alba otkriva svoje tajne dobrog izgleda

Glumica deli jednostavne savete

Prelepa glumica Jessica Alba, miljenica crvenog tepiha i prvih redova Nedelja mode, kaže da je njena beauty rutina veoma jednostavna, a sastoji se od tri glavna sastojka: sreća, zdravlje i hidratacija.

Osnivač kompanije Honest, majka dve devojčice, stalno trenira, redovno šeta, a svaki put kada započinje šminkanje tu je njen prajmer, Honest Beauty Everything Primer.

Lepotica iskreno veruje da je samo zdrava koža lepa, a njeni omiljeni proizvodi dolaze iz Koreje. Redovno čišćenje i hidratacija su jedini put do blistavog tena.

Kada je reč o kosi, Alba i tu ima svoje favorite. Sama je napravila masku, koja se sastoji od dva avokada, maslinovog i kokosovog ulja, a drži je oko 5 do 15 minuta i to dok sedi i uživa u suncu ili obmota kosu peškirom, a zatim fenom zagreje ovu smesu.

Sa sobom uvek nosi šest proizvoda za ulepšavanje, a oni su naravno iz njene Honest kuće.  To su balsam za usne, korektor, rumenilo, maskara i prajmer, dok umesto ruža često nanese olovku boje jagode koju razmaže balzamom.

Jessica Alba ne veruje u slepo praćenje trendova, već želi da inspiriše žene da naglase prirodnu lepotu, te je nećete videti sa kosom boje duge, ali će zato uvek na sebi imati jedan od dva mirisa: Foxglove by Joya ili I heart New York by Honore des Pres.

Njena beauty inspiracija su supermodeli 90-ih, kada je u pitanju manikir, za svaki dan bira neutralne tonove. 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search