Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 08. 2015

Najčešće beauty greške

Kojih niste svesni

Neke greške su posledica nemarnosti, dok su druge posledica pogrešnog učenja. 

Prva velika greška je vezana za pranje kose. Retko ko će vam reći da pre šamponiranja nanesete balzam na kosu, kako bi tokom čitavog procesa pranja vlasi imale stalnu negu, posebno krajevi koji su uvek u najgorem stanju. Iako logičan korak, 

Druga velika greška je nanošenje korektora pre podloge. Već smo pričali o pravilnom nanošenju podloge i izgledu kao sa modne piste i istakli da je od presudnog značaja pratiti redosled nanošenja proizvoda, jer poslednje što želite je da izgledate kao da nosite masku.

Kada smo već kod pravilnog nanošenja šminke, vaš beauty blender ili sunđer za nanošenje šminke ne sme da bude suv. Jednostavno ga pokvasite, jer suv sunđer upija više šminke i ostava oštre tragove na licu.

Nega kože je nezamisliva bez hidratantne kreme. Ali preterano i prečesto nanošenje izazivaju kontra-efekat. Da li je u pitanju izbor kreme ili očekujete čudo preko noći ne znamo, ali ukoliko preterujete može doći do zasićenja pora, pojave crvenila i beživotnog izgleda.

Za kraj smo ostavili nanošenje parfema. On se nanosi na kožu, ne na odeću. Alkohol u parfemu može da uništi odeću, a ono što je još važnije je da je parfem stvoren da se pomeša sa mirisom kože, te zato parfemi drugačije mirišu na različitim ljudima.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search