Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 05. 2014

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst je šira javnost upoznala kada joj je bilo 11 godina u svetskom hitu "Intervju s vampirom", u kom je glumila rame uz rame sa Brad Pittom i Tom Cruiseom. Danas, 32-godišnja glumica iza sebe ima preko 40 ostvarenja, među kojima su "Melancholia", "Spiderman", "Virgin Suicides", "Marie Antoinette" i "All Good Things" i drugi.

Kristen je jedno vreme važila za američku zlatnu devojku, ali je pritisak medija i neprekidan rad, koji uključuje i stalne promocije, doveo do toga se susretne sa bolestima zavisnosti, rehabilitacijama i depresijom. Od slatkog devojčurka neodovljivog osmeha, Dunstova je postala meta paparaca, a uprkos šarmu i harizmi, njen mladi život je više puta bio ugrožen.

Glumila je u svim žanrovima i teško je reći koji joj najbolje pristaje. Osim glume, bavi se i muzikom, a ni manekenkstvo je nije zaobišlo. Njen vintage inspirisan stil odevanja i mlečno bela put su otvorili put mnogim njenim koleginicama, koje najpre plene slatkoćom, ne sekepilom. 

Iako je Amerikanka, njeno poreklo je nemačko-švedsko, te je obožavana sa obe strane Atlantika, a često je spajaju sa evropskim glumcima i rediteljima. 

Nakon pauze, Kristen Kiki Dunst je ponovo u žiži interesovanja, zbog filma "The Two Faces of January", koji je prikazan na Berlinale festivalu, a ostale premijere su održane sredinom maja.  

Od 2011. godine, kada je otvoreno govorila o svojim privatnim bitkama, Kristen jedva da se pojavljivala na holivudskim zabavama. Život je posvetila treninzima, a i njen nekada burni ljubavni život postao je sve samo ne haotičan. Između snimanja bavi se humanitarnim radom, a mi željno iščekujemo i njen sledeći film, "Midnight Special", čija premijera je sledeće godine. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search