Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 04. 2014

Lady Diana: Stvaranje ikone

Ostvarenje sna ili ...

Diani Spencer je bilo samo 19 kada je nakon šest sastanaka princ Charles odlučio da je ona pravi izbor za buduću kraljicu. Mlada, naivna i prirodna Diana je bila velika nada britanske krune.

Ipak, njen suprug je vreme provodio rastrzan između ljubavnica, a dve su posebno iritirale mladu Dianu.

Diana je rodila Williama 1982. godine, a zatim princa Harryja dve godine kasnije. Osim dece, čini se da nije imala mnogo toga. Borila se sa bulimijom, depresijom, a priča se da je čak pokušala i da sebi oduzme život. Sve se to promenilo kada je rešila da uzme život u svoje ruke i rastavi se od supruga, koji se nije protivio jer je svima bilo jasno da je njihov brak farsa.

Za razliku od Kate, koja se za ulogu supruge britanskog princa pripremala gotovo čitavu deceniju, Diana je u taj, nama, običnim smrtnicima, neobičan svet zakoračila maštajući o savršenom braku i idealnoj porodici. Kate je u 30-te zakoračila sa prvim sinom, dok je Diana tek tada počela da živi. Mlada, potpuno drugačija od svih predstavnika krune, Diana je u ranim 30-im bila najfotografisanija žena sveta i najveći neprijatelj monarhije. Sa godinama je naučila da manipuliše medijima, ali svoju slavu nije koristila kako bi promovisala sebe, već je utočište našla u spasavanju drugih. Njene humanitarne akcije nikada neće biti zaboravljenje, kao ni njeno kršenje svih kraljevskih protokola.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search