Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 04. 2014

Kim Kardashian kao Audrey Hepburn?

Neočekivana transformacija

Tokom snimanja filma "Sabrina", 1954. godine, nastale su čuvene fotografije na kojima se jedna od najvoljenijih glumica svih vremena, Audrey Hepburn, zabavlja dok vozi bikcikl u jednostavnim pantalonama dužine do članaka i sa baletankama. Uz repić, guste šiške i najobičniju crnu rolku, mlada Audrey je postala ikona nove generacije Holivuda.

Nekoliko godina kasnije usledio je "Doručak kod Tifanija" i Audrey je postala ikona stila, miljenica mnogbrojnih dizajnera i žena kojoj se mnogi i danas dive.

Poznato je da je Kim Kardashian veliki ljubitelj Elizabeth Taylor, ali je odevnom kombinacijom i naravno na biciklu, šokirala prolaznike u Majamiju. Naravno, reč je o profesionalnom slikanju, koje je zauzeta Kim imala odmah nakon krstarenja Parizom, u kom će se navnodno venčati po treći put i već sledećeg meseca.

Iako je Audrey bila poznata po tananoj, krhkoj figuri i nevinom osmehu, ne možemo da ne primetimo koliko bolje Kim Kardashian izgleda sa manje šminke i u Chanel baletankama. Ipak, svaka sličnost prestaje baš tu: na frizuri i odeći.  

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search