Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 03. 2014

Ekletični zvuk i stil: Solange Knowles

Glumica, pevačica, model, dizajner, stilska inspiracija

Mlađa sestra planetarno popularne Beyonce, Solange Knowles, poznata i kao samo Solange, je sa 27 godina jedna od najzauzetijih žena muzičke i filmske industrije, a uspešno se oprobala i u ulogama modela i dizajnera. Iza sebe ima četiri uspešna albuma, mnoštvo nagrada, a mlada R&B, hip hop, neo soul i funk pevačica je postala poznata i po svom stilu, koji je uvek zanimljiv, zabavan, obiluje printovima i bojama.

Za razliku od Beyonce, koja je mlade godine posvetila isključivo muzici, Solange je sa 17 postala majka i supruga, te je muzika ostala u drugom planu. Tek nakon razvoda i drugog albuma 2008. godine, pod nazivom “Sol-Angel and the Hadley St. Dreams”, svet je shvatio da je Solange umetnik za sebe i da su poređenja sa starijom sestrom, barem u muzičkom smislu, besmislena.

Iste godine je Giorgio Armani proglasio mladu pevačicu za ambasadora njegove linije Armani Jeans, dodavši da Knowlesova predstavlja viziju mlade, nezavisne žene i ležernog stila sa jakim osećajem za modu. Ubrzo je postala lice kuće Rimmel London, a tokom protekle dve godine je postala redovnan gost prvih redova Nedelje mode u Njujorku, miljenica Vogue magazina i dizajner za kompaniju Puma.

Vizuelni identitet je deo bez kog je danas nemoguće zamisliti Solange. Od video spotova do pojavljivanja na raznim manifestacijama, ova dama je postala kraljica upečatljivih dezena, neobičih, rizičnih kombinacija, jarkih boja, a prate ih uvek zanimljiva frizura i velika posvećenost modnim detaljima. Ona je potpuno drugačija od ostalih pevačica svoje generacije, i zvukom i modnim izborima. Smela, odvažna i neizmerno talentovana, Solange je zvezda čije vreme tek dolazi.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search