Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 01. 2014

Nedelja visoke mode u Parizu iz prvih redova

Najposećenije revije i najtraženije zvezde

Nedelje mode sem modnih kritičara privlače i mnogobrojne zvezde, koje gledaju kolekcije iz prvih redova i smišljaju koji komad će poneti na sledećoj premijeri ili nastupu. Poznato je da kuća Chanel uvek obiluje poznatima iz najrazličitijih sfera sveta zabave, te su se među Lagerfeldovim zvanicama našli Lily Allen, Tilda Swinton, Laura Bailey i drugi.

Na reviji kuće Versace najveća zvezda je bila Lady Gaga, koja je i zaštitno lice kampanje za proleće 2014. Dior i Schiaparelli su privuklil najveći broj modnih znalaca, a svakako je uvek zanimljivo videti najpoznatija imena modelinga poput Kate Upton, Mirande Kerr i Karlie Kloss kako odmeravaju rad svojih koleginica.

Čini se da je par Kanye West i Kim Kardashian ipak obišao najveći broj revija, a za najneobičnije kreacije su bile zadužene Katy Perry, već pomenuta Lady Gaga i Miroslava Duma.

Carine Roitfeld, Anna Dello Russo, Anna Wintour i Franca Sozzani su svojim prisustvom uveličali ovaj grandiozan događaj, a čini se da su najviše uživale na revijama Giorgio Armani Prive i kuće Schiaparelli, čiji povratak na modnu scenu nije značajan samo u svetu visoke mode, već je deo moderne istorije.  

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search