Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 02. 2013

Modne pobednice na Oscaru

Dame od stila na crvenom tepihu

Dame od stila ostaju dame od stila a veče dodele Oscara je savršena prilika da to i dokažu i pokažu celom svetu! Haute Couture je stajalo skoro uz svaku haljinu dok su čipka, perle i kilometri luksuznih materijala prošetali su crvenim tepihom i mamili uzdahe prisutnih i gledaoca iz celog sveta.

Pastelne boje su suvereno vladale u svim varijacijama na temu, sa prelivima na lila, roze, bež i plave nijanse, što je dalo efekat parede princeza koje su sišle sa svojih oblaka i zakoračile pravo na stazu koja vodi na ceremoniju. Naši pastelni favoriti su definitivno ponele Amanda Seyfreid, Caterine Zeta-Jones, Jessica Chastain i Jennifre Lawrence, koja je i pored male nezgode izgledala apsolutno savršeno!

Boje, i to jarke i smele, na dodelu su donele, između ostalih, Jennifer Aniston, Jane Fonda, Jennifer Gardner i Kerry Washington koje su komade iz najnovijih kolekcija prestižnih dizajnera iznele na crveni tepih sa stilom. Crno beli princip koji je apsolutni trend sezone pred nama se neizostavno pojavio i na dodeli Oscara, Sandra Bullock, Zoe Saldana i Kelly Rowland su ponele najinteresantnije haljine u ovoj bezvremenoj kolor kombinaciji. Ono što zaokružuje celu modnu priču na Oscaru su neizostavne šljokice.

Ovaj put modni izbori koji su nas zaslepili fantastičnim efektom su načinile Halle Berry, Naomi Watts, Kelly Osbourne i Nicole Kidman i na taj način stavile tačku na još jedno nezaboravno filmsko i modno veče. Bez odlaganja, predstavljamo vam i fotografije najbolje obučenih dama sa 85. dodele nagrada filmske akademije:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

SML   |    26. 02. 2013   |   10:33:35

Re: Ukusi se razlikuju

Draga Cecaroni,

naša redakcija se uvek trudi da da stav koji ne zavisi od toga što drugi mediji pišu, jer samo na taj način jedan medij može biti objektivan i relevantan. Portal Stil Moda Lepota se uvek trudi da svojim čitateljkama pruži adekvatne ali i jedinstvene informacije i zato uvek poštujemo tuđe mišljenje ali se rukovodimo svojim sudom i iskustvom.
Srdačan pozdrav
SML tim

pošalji odgovor
Cecaroni   |    26. 02. 2013   |   08:26:32

Ukusi se razlikuju

Citala sam jos neke kritike i Jane Fonda i K. Z Jones su progasene za promasaje po nekim kritikama: http://www.thegloss.com/2013/02/25/fashion/oscars-worst-dressed/
http://www.ibtimes.com/oscars-2013-red-carpet-best-worst-dressed-celebrities-hollywoods-big-night-photos-1102702
http://www.guardian.co.uk/fashion/2013/feb/25/oscars-2013-best-and-worst-dressed-pictures

pošalji odgovor

Re: Ukusi se razlikuju

Search