Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 01. 2020

Susret Breda i Dženifer na dodeli SAG nagrada

Bred se našalio da njihov ponovni susret „drugi najbitiniji“ za Dženifer u ovoj godini

Holivudski glumac Bred Pit se našalio rekavši da je njegov susret sa Dženifer Aniston „drugi najbitniji susret u njenoj godini“ usled njihovog fotografisanja na SAG nagradama. Bivše supružnike su uslikali zajedno u javnosti prvi put posle nekoliko godina.

Uslikani su u bekstejdžu dok su se držali za ruke i Bred (56) nije mogao da skine pogled sa njegove bivše žene tokom dodele nagrada. On je to čak i uporedio sa oživljavanjem popularne TV serije „Prijatelji“ u kojoj je Bred glumio sporednu ulogu sa svojom tadašnjom partnerkom Dženifer. „Drugi najbitniji ponovni susret u njenoj godini? Razumem. To su se poigravali sa „Prijateljima“. Tako se govorilo“. Tokom intervjua za američki zabavni program „Entertainment Tonight“ je kroz osmeh pričao o njihovom potencijalnom susretu na SAG nagradama. Rekao je: „Naleteću na Džen, ona je blizak prijatelj. Da...“Ovaj bivši holivudski par se sreo u javnosti 15 godina nakon njihovog razvoda za raskošan holivudski događaj, gde su oboje bili nominovani za nagrade. Primećeni su zajedno na crvenom tepihu, čak su i uslikani kako se drže za ruke.

U nekom trenutku je Bred primećen da zadržava svoj pogled na Džen dok je ona odlazila.Bred se našalio i o svom singl statusu kad se popeo na binu da primi nagradu za svoju ulogu u „Bilo jednom... u Holivudu“. Nakon što je preuzeo svoju nagradu, Bred je dodato: „Ovo sada mogu da dodaom na svoj Tinder profil“. Džen je takođe osvojila nagradu za izvrsnu žensku ulogu u drama serijama za svoje pojavljivanje u „The Morning Show“. 

sourse: www.newidea.com 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search