Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2016

Razvodi se Brangelina

Angelina Jolie je podnela zahtev za razvod

Do sada ste sigurno čuli da se Brad Pitt i Angelina Jolie razvode. O razlozima se nagađa, a verujemo da će tako i ostati. Ono što je poznato je da Oskarovka traži puno starateljstvo, a unajmila je Lauru Wasser, jednu od najmoćnijih advokata Holivuda, koja je tek završila sa razvodom Johnny Deppa.

Par, popularno znan kao Brangelina, je u brak stupio pre dve godine, nakon decenije zabavljanja. Imaju šestoro dece, za Pitta je ovo bio drugi, a za Jolievu treći brak.

Kada su u pitanju tračevi koji prate razvod, uglavnom se pominje to da glumac previše pije i nije pogodan otac, kao i da je imao aferu sa Marion Cotillard. 40-godišnja Francuskinja je već izjavila da je očajna što je postala deo ovog razvoda, posebno jer se nagađa da očekuje drugo dete. Glasine su počele tokom snimanja filma "Allied", u kom glavne uloge tumače Dior dama i Brad Pitt.

Sigurni smo da će se tek pisati o mogućim razlozima za rastanak, a da je Twitter poludeo zbog ovog para, pokazao nam je magazin Time na svojoj stranici, na kojoj su neke od najpopularnijih reakcija.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search