Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 08. 2016

Jessica Alba daje stilske savete

Glumica i poslovna žena uvek izgleda uglađeno, zato je vredi saslušati

Među mnogobrojnim zvezdama koje se neprekidno pojavljuju kako na crvenom tepihu, tako i pred objektivima paparaca, samo nekoliko njih gotovo uvek izgleda uredno i sređeno, ali u skladu sa prilikom.

Među njima je svakako Jessica Alba, koja je podelila neke stilske tajne i dala savete.

Prelepa glumica voli suknje srednje dužine, smatra da su zabavne i pogodne za različite dnevne aktivnosti.

Alba uživa u spajanju srebrnog i zlatnog nakita. Miksovanje metala ubacuje i u dnevne i u večernje kombinacije, bez obzira da na trendove. Iako je modno pravilo nekada glasilo da se istovremeno ne nose različite boje metala, Alba je srećna što je ono zastarelo.

Kako bi izgledala uvek doterano, uveče bira svoju kombinaciju za sledeći dan. Isto radi i sa odećom svoje dece. Ipak, ako se probudi u drugačijem raspoloženju, promeniće izgled, mada je pripremanje za sledeći dan odličan način da uštedite vreme i odvojite barem desetak minuta pre posla za sebe.

Jessica Alba priznaje da se oblači najpre zbog sebe, a zatim zbog drugih žena. Muškarci su tu najmanje bitni. Ističe da je samopouzdanje ono što odevnu kombinaciju čini privlačnom i mi se u potpunosti slažemo sa njom.

Jedan komad nikada neće poneti - veoma kratak šorts. Još kada je bila tinejdžerka je naučila da joj takva vrsta pažnje nije potrebna, mada voli duže šortseve, koje nosi sa laganom bluzom i blejzerom.

Glumica i poslovna žena sarađuje već godinama sa Emily Current i Meritt Elliott, stilistkinjama koje su je naučile da zabavlja sa modom, ali su i uticale na to da uvek izgleda kao  

Beauty tajne ove lepotice možete otkriti na: Jessica Alba otkriva svoje tajne dobrog izgleda

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search