Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 02. 2016

Vanity Fair žurka nakon 88.dodele Oskara

Još zanimljivih toaleta

Godišnja Vanity Fair žurka privukla je zvezde filma, ali i muzike, sporta, mode, na okupljanju koje slavi dodelu Oskara, ali i daje mnogima drugu šansu pri odabiru dobitne odevne kombinacije.

Na ovaj party su zvanice počele da stižu još dok je trajao crveni tepih na samoj dodeli Oskara, a prva među njima je Jessica Alba, a zatim i Elizabeth Banks. Obe dame su izgledale fantastično u belim kreacijama, mladalačkim i modernim.

Njima su se ubrzo pridružile Taylor Swift, Diane Kruger u veoma izazovnom izdanju, ali ne tako izazovnom kao Gwen Stefani, koja se nije odvajala od dečka, Blake Sheltona.

Metalik boginja, Kate Hudson je zablistala u Maria Lucia Hohan kreaciji, dok je Kate Bosworth bila u kreaciji iz mašte u nežno lila nijansi.

I Oskarovka Jennifer Lawrence je rešila da pokaže sjajno telo, a njoj su se pridružile legende šou biznisa, Diane von FurstenbergJoan Collins i Jerry Hall.

Pratite strelice i uverite se zašto nam je Vanity Fair žurka, ipak, zanimljivija od crvenog tepiha na samoj dodeli Oskara:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Vanity Fair žurka nakon 88.dodele Oskara

Search