Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 12. 2015

Njihova godina: Nove ikone stila

Ove dame mogu da se pohvale da su u 2015. godini uspele da dotaknu modne visine! Pogledajte ko su one:

Neke od njih su bile nepoznate sve do 2015. godine, dok su druge provele godine tražeći svoj modni izraz. Ovo je bila njihova godina, a očekujemo da nas inspirišu u godinama koje dolaze.

Na prvom mestu tu je Emily Ratajkowski, miljenica Marc Jacobsa, koja je pokazala da možete da izgledate super seksi i da zadržite gracioznost. 

Prati je novo lice velikog platna, Daisy Ridley, a  zatim Bella Hadid.

Gigi Hadid uvek izgleda sjajno tokom dana, ali tokom večeri pretera sa seksepilnim kombinacijama, tako da pređe granicu dobrog ukusa. Ali, to nije slučaj sa Bellom, koja je lako našla način da bude uvek šik i uvek atraktivna. 

Iako je još uvek tinejdžerka, Lily Rose Depp, ima sve preduslove da bude modna ikona i model generacije. Ove godine je po prvi put postala lice velike kuće, a na Chanel reviji svi su videli samo nju - predivnu, mladu damu, koja ima sve preduslove da bude veća od svojih poznatih roditelja.

Selena Gomez nas je ove godine prijatno iznenadila, jer je našla način da izađe iz Dizni svet i zakorači svetom odraslih u veoma modernim kreacijama, koje se savršeno slažu sa njenom figurom. Očekujemo velike modne korake od ove mlade pevačice i glumice.

U galeriji možete da vidite još neka manje i više poznata imena, od kojih očekujemo da će okupirati naše nedeljne liste najbolje odevenih u 2016!

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search