Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 06. 2015

Irina Shayk o slavi, budućnosti i odrastanju

Od devojke sa sela do ponosa Rusije

Irina Shayk je u svet manekenstva zakoračila kasnije nego njene koleginice, ali je to nije sprečilo da postane jedna od najpopularnijih modela sveta.

Ona je tek sa 20 godina došla u Pariz, nije znala jezik, ali kada je 2007. pozirala za Sports Illustrated i Armani Exchange, 29-godišnja lepotica je postala zvezda, a tome svakako nije odmogla veza sa Cristiano Ronaldom, sa kojim se rastala krajem prošle godine.

Njen otac je bio rudar, a majka učiteljica klavira. Kako sama kaže, rođena je u nedođiji, ali ju je ubrzo primetio skaut, isti koji je otkrio Nataliu Vodianova, i baš kao njena čuvena zemljakinja, bez novca, bez podrške i bez znanja jezika, našla se u prestonici visoke mode. Iako nije imala uspeha u Parizu, Barselona je mesto gde je našla sreću.

Irina Shayk kaže: "Ne verujem u plastičnu hirurgiju. Verujem da žene moraju da vole svoje telo i da se ne plaše da ga pokažu". Dodaje da, kako je često u kupaćim kostimima, mora da vežba, ali da stalno menja rutinu, jer joj brzo dosadi. 

"Mrzim da trošim novac na odeću. Moj stil je veoma jednostavan", dodala je lepotica egzotičnog izgleda. "Ja sam Ruskinja i mislim da sam jako prijatna osoba, ali nisam uvek i nisam sa svima. Ustvari je veoma jednostavno: ako mi se osoba dopada onda super, ako ne, onda bolje da mi se skloni sa puta", završila je Irina, koja slavu prihvata kao deo svog posla, iako postoje dani kada želi da bude samo još jedna devojka koja se zabavlja.

Iako živi u Njujorku, još uvek joj je teško da čita na engleskom, ali zato obožava Dostojevskog i kaže da je toliko fascinirana njegovim delima, da bi se zabavljala sa njim, naravno da je živela u njegovo vreme.

Irina je trenutno u vezi sa Bradley Cooperom, a kako sama kaže ne može da pravi dugoročne planove, jer je njen raspored isuviše haotičan, tako da ne zna ni u kom gradu će se naći, niti kada. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search