Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 06. 2015

Amal Clooney i John Galliano: Tajna veza

Novi stilista gospođe George Clooneya je Gallianov partner

Alexis Roche je novi stilista Amal Clooney. Ukoliko vam njegovo ime nije poznato, u pitanju je višegodišnji partner Johna Galliana, koji je specijalno za gospođu George Clooneya dizajnirao haljinu za Met Gala veče.

Amal Clooney je imala i posebno napravljenu haljinu sa potpisom John Galliano za Maison Margiela i za premijeru filma "Tomorrowland".Roche, koji je do sada oblačio Marion Cotillard, Kendall Jenner i Liu Wei, je dobro znano ime u modnim krugovima, a ono što nam je dodatno privuklo pažnju je zvanična izjava kuće Maison Margiela, koja glasi: "Još uvek ne želimo ništa da komentarišemo".

Da li je u planu spoj Amal+Roche+Margiela? Odgovor nemamo, ali je takođe interesantno da je Amal Clooney imala hrabrosti da radi sa Gallianom, koji se i dalje ne pojavljuje u javnosti, jer mu izgleda niko van modnih krugova nije oprostio antisemitske uvrede, izgovorene u pijanom stanju, 2011. godine. 

Dodaćemo još i da je Galliano kratko radio i za de la Rentu, koji je dizajnirao venčanicu Amal Clooney. Definitivno ima puno veza između Amal i Galliana, mada sumnjamo da će postati lice njegove nove kolekcije, jer ipak je ona advokat. Iako bi to definitivno bilo iznenađujuće i neočekivano.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search