Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 04. 2015

Top 10: Najgore kombinacije sa Coachella festivala

Poznate dame u neslavnim festivalskim komadima

Coachella festival počinje ovog vikenda, te ćemo se, kao što je i red, osvrnuti na modni momenat, koji je itekako važan, posebno kada je ovaj festival u pitanju. Međutim, pažnju ćemo usmeriti na one kombinacije koje su nas proteklih godina najviše razočarale, pa čak i nasmejale.

Preterana želja da se pokaže nešto novo ili otkrije previše je najčešči uzrok zbog kog zvezde naprave modne ispade koji su tu da nas prosto nauče šta ne treba kombinovati. Barem ne u javnosti. Kako se radi o muzičkom i umetničkom festivalu, boho stil odevanja je čest izbor poznatih, ali kada se pretera dobijate kombinacije koje izgledaju kao da ste istrčali iz kuće sa svim što ste mogli poput Vanesse Hudgens.

Tu su i kupaći kostimi umesto majica (Paris Hilton), neshvatljive bele providne kombinacije sa pink vešom (Rita Ora), gotik u stilu Jenner sestara, čudni neon detalji po uzoru na Katy Perry i mnogi drugi. 

Zavirite u galeriju i kada vas uhvati festivalska groznica, setite se da se ne isplati biti toliko poseban, ne po svaku cenu! 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search