Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 03. 2015

Sophia Webster cipele za nekonvencionalne mlade

Seksi, provokativno i očaravajuće

Sophia Webster je predstavila prvu kolekciju cipela namenjnu budućim mladama i kao što smo i očekivali radi se o zabavnim modelima o kojima smo do sada mogli samo da maštamo.

Za one hrabre tu su cipele koje se ističu, a na kojima možete naći natpis "Wifey For Lifey" napisano na samom đonu. Kako je ovo kolekcija za mlade koje se ne ustručavaju da pokažu dozu otkačenosti i humora, modeli su sveži, hrabri i prepuni zaminljivih detalja.

Saten, potetice od kristala, drago kamenje, u nežnim tonovima, od klasično bele do palete pastela, raznolikost u modelima, inspirisani su venčanjem dizajnerke, koja je kako kaže dizajnirala cipele pred svoje venčanje i imala na umu šta je to što bi ona nosila za svoj veliki dan.

Osim što su neobične, ove cipele su seksi, ali i romantične, a dizajnerka iz Engleske je još jednom pokazala da njenoj kreativnosti nema granica. Uostalom, za nekog ko je počeo samostalno da dizajnira pre samo pre samo dve godine, njen uspeh svedoči da je modnom svetu potrebna doza dobrog humora, pored kvaliteta i dobrih ideja. 

Zavirite u galeriju i pogledajte šta je to što čini svet cipela Sophie Webster tako magičnim! 

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search