Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 07. 2011

Hiljadu i jedno venčanje

Sajam u Madridu

Sajam u organizaciji IFEMA-e, održaće sed u Madridu između 21. i 23. oktobra 2011. na madridskom sajmu. Sajam je otvoren za sve i funkcioniše po principu direktne prodaje posetiocima, koji će takođe moći da učestvuju u nagradnoj igri.

 Ovaj jedinstveni sajam nudi sve što je potrebno da taj veliki dan protekne savršeno-od haljine do lokacije, i na jednom mestu okuplja preko 150 kompanija, koje pomažu parovima da isplaniraju i najmanji detalj njihovog venčanja. Ovde će budući supružnici moći da isplaniraju svadbeno veselje po svojoj meri, jer su u ponudi ideje i rešenje za svaki budžet, pa će moći da biraju iz velike ponude haljina, odela i aksesoara, muzike, pozivnica, keteringa, svadbenih putovanja, fotografa i snimatelja itd. Tako da, pri samo jednoj poseti, može da se pronađe sve potrebno i to po poslednjim trendovima i idejama profesionalaca koji stoje na raspolaganju. Takođe, posetioci će imati mogućnost da osvoje jednu od četiri nagrade koje dodeljuju organizatori u saradnji sa nekoliko kompanija učesnica. Prva i najvrednija podrazumeva ceo paket proizvoda i usluga za venčanje, u šta spadaju: prstenje, fotografije sa venčanja, pozivnice, digitalna knjiga, šminka, pokloni za goste, satovi, odelo za mladoženju, venčanica, veo, cipele, i putovanje. Druga nagrada je takođe sečinjena od brojnih proizvoda i usluga za venčanje, kao i treća i četvrta, samo u manjoj vrednosti.

Živa muzika pratiće događaj, pa će veliki broj bendova koji su specijalizovani za venčanja i prijeme, nastupiti uživo na sajmu, a buduće mlade će moći da probaju i šminku i frizuru za svoj specijalni dan. Takođe, ketering servisi će dati širok izbor hrane i pića koji će posetioci moći da probaju. Sajam će zaokružiti i serija modnih revija, koje će se održati u toku sajma, naočigled svih posetioca.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Čak i pre ponoći…

Čak i pre ponoći…

Bundeva može biti glamurozna ako je obučete u šljokice, šik trake od satena ...

Toplina centralnog aranžmana

Toplina centralnog aranžmana

Donesite narandžastu boju ne samo cvećem, nego i južnim voćem ...

Za korake po oblacima

Za korake po oblacima

Cipele za venčanje ...

Rew Elliot

Rew Elliot

Dizajner nakita ...

Search