Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 10. 2019

NOVO: NIVEA pirinčani piling

Novi NIVEA pirinčani piling sa zrncima bio pirinča nežno uklanja izumrle ćelije kože i pruža koži zdrav izgled. Pirinač je poznat po svom efikasnom dejstvu pilinga pri čemu ne iritira niti isušuje kožu. Ova formulacija čini kožu svilenkasto mekom i glatkom!

Inspirisana tradicijom Dalekog Istoka, formulacija pilinga sadrži prirodni sastojak koji se dobija iz semena pirinča i 100% je biorazgradiv. Zahvaljujući svojoj teksturi, zrnca pirinča kao sastojci pilinga efikasno uklanjaju mrtve ćelije kože i ne uzrokuju iritacije. Tri različite varijante, NIVEA Glow pirinčani piling, NIVEA Smooth pirinčani piling i NIVEA Purify pirinčani piling, savršeno odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Prirodni sastojci kao što su malina, borovnica i aloe vera pružaju hranljivu negu. Sva tri voćna sastojka imaju sertifikat o bio poreklu.

Jedan korak do blistave kože

Piling je važan korak u svakodnevnoj, osnovnoj rutini za čišćenje lica jer kada umasirate zrnca pilinga u kožu, ona uklanjaju mrtve ćelije kože i čine površinski sloj glatkim. Na taj način pospešujete cirkulaciju i obnavljanje ćelija.Da biste postigli najbolje rezultate, jednostavno nanesite jedan od tri NIVEA pirinčana pilinga na kožu nakon što uklonite šminku. Umasirajte ga i isperite mlakom vodom. NIVEA Glow pirinčani piling možete koristiti svakodnevno, NIVEA Smooth pirinčani piling do 4 puta nedeljno, a NIVEA Purify pirinčani piling barem 2 puta nedeljno.

NIVEA Glow pirinčani piling

NIVEA Glow pirinčani piling je specijalno formulisan za suvu i osetljivu kožu i upravo zbog toga ima blago dejstvo. Bio malina je bogata flavonoidima i vitaminom C. Aktivni sastojak glicerin pospešuje hidrataciju i daje koži blistavi sjaj dok istovremeno sprečava isušivanje.

 

 

 

 

 

 

NIVEA Glow pirinčani piling

NIVEA Glow pirinčani piling je specijalno formulisan za suvu i osetljivu kožu i upravo zbog toga ima blago dejstvo. Bio malina je bogata

flavonoidima i vitaminom C. Aktivni sastojak glicerin pospešuje hidrataciju i daje koži blistavi sjaj dok istovremeno sprečava isušivanje.

 

 

 

 

 

 

NIVEA Purify pirinčani piling

NIVEA Purify pirinčani piling je idealan za kombinovanu i masnu kožu. Za dubinsko čišćenje pora potreban je piling intenzivnog dejstva. Bio aloe vera je bogata mineralima i hranjivim materijama, a poznata je kao sastojak koji sprečava isušivanje kože, poboljšava hidrataciju i ublažava iritacije. Pored toga, tapioka, kao skrobni sastojak, daje koži završni mat izgled.

 

 

 

 

 


NIVEA Glow pirinčani piling, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 600rsd

NIVEA Smooth pirinčani piling, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 600rsd

NIVEA Purify pirinčani piling, 75 ml, preporučena maloprodajna cena 600rsd

 

 


Search