Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 03. 2014

Ana Ristić

Fashion i lifestyle blogger i nova saradnica portala Stil Moda Lepota

Zovem se Ana Ristic,imam 27 godina ( jos nekih mesec dana :) ),trenutno zivim u Ankari sa svojim dečkom,zavrsila sam gradjevinski fakultet pre 4 godine,ali je život očigledno imao druge planove za mene. Sada sam fashion lifestyle blogger. Počela sam sa blogom pre 5 meseci,u novembru 2013. prezadovoljna sam kako je sve počelo.

Drago mi je da svaki dan moj blog ima sve više pratilaca i da dobijam uglavnom pozitivne komentare, ima i onih loših, konstruktivnih, nadje se i po koji  zlonameran koji služi da me oraspolozi. Svakodnevni rast bloga je najveća inspiracija kako za mene tako i za blog. Na ideju za pokretanje bloga sam došla kada sam se preselila u inostranstvo.

Zbog posla kojim se bavi moj dečko imam sreću ( u nekim trenucima i nesreću ),da često putujemo i da menjamo države na godinu dana. Na tim putovanjima,upoznajemo mnogo ljudi,sklapamo divna prijateljstva,obilazimo divne restorane,isprobavamo razne kulinarske specijalitete,obilazimo razne kulturološke znamenitosti grada, upoznajemo razne kulture. Želela sam da to sve imam na jednom mestu, pismeno i fotografski.Tako je nastao blog dragi moji.

Želim da moj blog bude mesto,gde ćete naći inspiraciju za sve,od toga gde da putujete,do toga sta da obučete i pojedete. Želim da vas ispirišem da budete pozitivni,da volite sebe,da volite život !

Kao novi saradnik portala SML jako sam srećna što ću pisati na temu stila. Stil je nešto što svako od nas poseduje, da da.Bar je to moje skromno mišljenje. Imamo različite ukuse, ali stil generalno imaju svi, čak i oni koje zovemo “blede kopije” :).Ali o tome cemo uskoro ! Do tada…lep pozdrav !

Ana

Posetite Anin blog anaristic.com  i otkrijte svet stila iz njene perspektive!

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search