Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 12. 2013

HAND MADE by I&N

Nakit

Brend HAND MADE by I&N pokrenule su dve dame u najboljim godinama, a koje su u njega generisale svoje životno iskustvo rada u modi.  Posle veoma uspešne manekenske karijere, stigle su da pokriju mnoge druge pozicije, od kojih su možda najvažnije one modnih urednica i vodećih modnih stilista na srpskoj sceni.  Sve to je poslužilo kao dobar interludij za ono čime se bave danas - stvaranjem malih umetnickih etida u formi nakita.        

               
Svaki komad  u njihovoj kolekciji  izrađen je ručno sa veoma prepoznatljivim ženskim potpisom. Neke godine vam donesu  sigurnost i samouverenost,  a upravo su to one godine kada su ove dve dame lansirale, diskretno i sa stilom, svoj mali brend velikog potencijala.


Izrađujući svoj nakit od najplemenitijih materijala i insistirajući na njegovom kvalitetu , Ines i Nataša, kombinuju poludrago kamenje, kristale i metal sa minuciozno pletenim delovima od bojenih niti  ne bi li stvorile svoje jedinstveno viđenje savremenog dizajniranja  nakita. Posvećujuci posebnu pažnju detaljima i onim malim sitnicama koje iako, možda, neprimetne na prvi pogled predstavljaju onaj ključ kojim se vezuje svaki  pojedinačni komad nakita sa njihovim potpisom za onog koji izabere  da ga ponese; na ovaj način stvara se jedan sasvim lični odnos i intimni kontekst koji odrednica 'ručno rađeno' podrazumeva.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search