Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 02. 2014

Očevim stopama: Simone Rocha

Nova generacija velikih dizajnera

Simone Rocha je ćerka najvećeg irskog dizajnera John Roche. Rođen u Hong-Kongu, poznati dizajner je kroz svoj rad spajao egzotični Istok i evropsku kulturu. Ipak, njegova naslednica, rođena 1986. godine stvara kolekcije koje su namenjene mlađoj populaciji, a njeni uspesi na Nedelji mode u Londonu su kulminirali tokom 2013. godine, kada je njena kolekcija nagrađena.

Simone je završila Saint Martin koledž, isti onaj u kom su karijeru započeli Alexander McQueen, Christopher Kane, Sarah Burton i drugi velikani britanskog dizajna. Njene kreacije su namenjene jakim, ali romantičnim ženama, a idelnog klijenta opisuje kao ženu koja želi da nosi lepe stvari. U Londonu uživa u tome što svaka osoba ima svoj identitet u oblačenju, a o svom odrastanju u Dablinu kaže da je najviše volela da sluša razgovore njenih roditelja sa prijateljima umetnicima, kao i da je uživala da ide sa ocem na putovanja, koja su mu davala inspiraciju.

Mlada Simone uživa status velike nade britanskog dizajna, a o njoj se priča i u Parizu i u Tokiju, te se očekuje da tek vidimo njen poslovni rast i uspehe koji će je učiniti prepoznatljivom i van sveta modnih zaluđenika. Reviju za proleće/leto 2014. godine, možete videti ovde. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search