Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 02. 2014

Devojka bez mana: Emily DiDonato

Model godine prema mišljenju francuskog Vogue-a

Njujorčanka, italijansko-irskog porekla, Emily DiDonato, sa nepune 23 godine, je pravi veteran modeling. Francuski Vogue ju je proglasio najboljim modelom 2013. godine, a njeno lice možete da vidite u reklamnim kampanja kuća Maybelline, Ralph Lauren, Guess?, Stefanel, Juicy Couture zajedno sa Rosie Huntington Whiteley, u reklami za parfem Acqua Di Gioia, Giorgia Armanija, kao i u katalogu Victoria's Secret veša.

Takođe, prošle godine se po prvi put našla u rođendanskom izdanju Sports Illustrated Swimsuit Issue, rame uz rame sa nekim od najvećih imena modne industrije.  Sa prodorno plavim očima i senzualnim usnama, Emily često porede sa lepoticama poput Adriane Lime, Angeline Jolie, a njen osmeh podseća na osmeh velike Natalie Vodianove.

Vedra, uvek dobro raspoložena, Emily je oduševila i Karla Lagerfelda, te je tokom prošle godine hodala eksluzivno za kuću Chanel. Sem Francuza, oduševila je i Nemce, a u rodnom  Njujorku nosi status mega zvezde. Iako njeno ime možda niste znali do sada, sigurno je da ste njeno lice viđali na bilbordima, TV reklamama, ali poput bilo koje dvadesetogodišnjakinje, trudi se da uživa u mladosti, te bira starke umesto Manolo Blahnik cipela.

Emily su povezivali sa holivudskim srcolomcem, Bradley Cooperom, ali je mlada lepotica odlučila da svoj privatni život zadrži za sebe. Ono što njeni Instagram i Twitter pratioci mogu da vide su fotografije sa snimanja, druženja sa koleginicama i savršeno lice čak i kada nema ni trunku šminke.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search