Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 01. 2014

Lou Doillon ide majčinim stopama

Ćerka čuvene Jane Birkin

Šarmantna, neobične lepote, Lou Doillon je oličenje francuskog stila i nenametljivosti. Ćerka Jacques Doillona, francuskog režisera i Jane Birkin je do sada igrala u dvadesetak filmova, a sem glume prate je uspešna karijera modela i muzičara.

Lou je odrasla u senci majke i starije polusestre, Charlotte Gainsbourg, ali čini se da se stvari uveliko menjaju. Kao lice Chloe kampanje za proleće/leto 204. godine, izgleda da je pravi uspeh tek čeka. Tridesetjednogodišnja Lou je sve prisutnija i na listama najbolje obučenih žena, što je sasvim logično jer svojim stilom pleni, a ostaje mu verna, ne obazirući se na trendove.

Lou, poput gotovo svake Francuskinje voli Chanel, a inspiraciju pronalazi u 70-im godinama, što je i logično jer je njena majka tih godina bila jedno od najprepoznatljivih lica. Lou je jednostavno kul, čak i u glamuroznim izdanjima ne izgleda kao da se trudi, a evidentno je da obožava male crne haljine od odeće i šešire u sferi modnih dodataka. 

U galeriji možete da vidite koliko je Lou dosledna svom smislu za odevanje, koji nije provokativan, kao kod Charlotte, ali je podjednako zanimljiv, iako je dominantna boja crna. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search