Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 08. 2013

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike

Estelle Lefébure je rođena u maju 1966. godine u Rouenu, Francuskoj. Modelingom je počela da se bavi sa devetnaest godina kada ju je otkrio George Gallier. Upravo on joj je bio menadžer dugi niz godina. Kada se preselio u New York, ona kreće sa njim i nastavlja da radi za agenciju American Model Management.

Njena internacionalna karijera počinje nakon što je snimila svoju prvu kampanju za brend Guess za koju je zaslužan Wayne Mazer. Nakon toga je sarađivala sa slavnim Richardom Avedonom i više puta krasila korice američkog magazine Vogue.

Časopis Elle je takođe doprineo da njena karijera krene uzlaznom putanjom. Ona do današnjeg dana drži rekord kada je u pitanju najveći broj Elle naslovnih strana. Nakon nekoliko naslovnica, uočili su je Cartier, Christian Dior, Revlon, Lord & Taylor i Samsung. Početkm devedesetih pozirala je za Sports Illustrated u tradicionalnom izdanju posvećenom kupaćim kostimima. Magazin People ju je, 1994. godine,  uvrstio u pedeset najlepših ljudi na svetu. Estelle je bila jedan od kandidata da postane oficijalni model za francuski nacionalni symbol Marianne, ali joj je tu titulu preuzela Laetitia Casta.

Angažman koji joj nije izmakao je 18 godina duga saradnja sa francuskim kozmetičkim brendom Mixa. Zahvaljujući svom porcelanskom tenu, lepoti i spontanosti Estelle je potpuno u skladu sa Mixa duhom i vrednostima.

Sklonost ka glumi je otkrila 1994. godine i zaigrala u dve komedije Grosse Fatigue i Absolutely Fabulous, a onda je rešila da promeni žanr i kao glavna glumica briljirala u filmu strave Frontière(s). Okušala se i u muzičkim vodama za potrebe filma “All About Actresses”

Estelle sigurno smatra da je broj 3 njen srećan broj- tri puta se udavala i ima troje dece.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search