Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 09. 2018

Spektakularni oldtajmeri na prestižnoj manifestaciji “Chivas 24 sata Elegancije by Audi”

Najpoznatiji evropski kolekcionar klasičnih automobila CORRADO LOPRESTO predstavlja svoj biser 1956 Alfa Romeo Giulietta SV Speciale "Molteni".

Beograd, 30.avgust 2018. godine – Pod pokroviteljstvom Belgrade Waterfront-a, u subotu 8. septembra od 11do19 sati na platou iza zdanja Geozavoda, u okviru prestižne manifestacije „24 sata elegancije”, biće održan „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018”, na kome će najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari predstaviti svoje spektakularne oldtajmere. Posetioci će na ovogodišnjem izdanju „Beograd Classic Car Show-a“ između ostalog imati priliku da vide biser automobilskog dizajna iz 1956te godine, Alfa Romeo Giulietta SV Speciale “Molteni” koja dolazi iz kolekcije najpoznatijeg evropskiog kolekcionara klasičnih automobila CORRADA LOPRESTA.

Franco Lombardi sa trkačkim biserom PORSCHE 356 SPORT iz 1964 podsetiće na 70 godina brenda koji proslavljamo ove godine. Poseban gost je i predsednik Toskanske Federacije kolekcionara klasicnih automobila, Giuliano Bensi sa spektakularnom LANCIA Aurelia B24S Spider iz 1955, koja je svetsku slavu stekla u filmu Il Sorpasso, sa Vittoriom Gassmanom i Jean Louis Trentinjanom u glavnim ulogama, koji je simbol Dolce Vite.

Kao poslasticu, Ambasador Pupi d’Angieri iz Rima, predstavlja svoj Rolls Royce Silver Shadow  Drophead coupe iz 1969te godine, kao perfektni simbol raskalašnog života na Azurnoj obali. I to nije sve….za ljubitelje savremenih bisera dizajna, tehnologije i performansi, AUDI Q8, najprestižniji model ovog vrhunskog automobilskog brenda, će zablistati ispred Belgrade Waterfront-a ….sigurni smo da će vas ostaviti bez teksta!

Ulaz na „Beograd Classic Car Show“ je slobodan, a na kraju dana biće proglašeni i najlepši oldtajmeri, koji će poneti laskavu titulu „Chivas Best of Show 2018“. Oldtajmere će ocenjivati stručni žiri na čelu sa poznatim kolekcionarom Entonijem Hercbergerom (Anthony Hertzberger) iz Amsterdama i njegovim kolegom Ton Roks, urednikom prestiznog magazina OCTANE, a dodela priznanja zakazana je za 18.00. Proglašenju pobednika prethodiće izbor za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla.

Osmo izdanje „CHIVAS 24 sata Elegancije 2018 by AUDI“ traje od 7. do 9. septembra, Manifestacija je organizovana u partnerstvu sa kompanijama Chivas, Belgrade Waterfront i Srpskim savezom za istorijska vozila, a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.


Program:

10:00 okupljanje vozila ispred Beograda na vodi

(plato iza zgrade Geozavoda, ulaz iz Hercegovačke ulice)

12:00 otvaranje Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018 i CHIVAS Concours dElegance Belgrade 2018, ispred Beograda na vodi 

(zgrada Geozavoda, ulaz iz Hercegovačke ulice) - otvaranje izložbe klasičnih automobila

15:00 - 17:00 rad žirija

17:30 izbor najlepše Dame sa šesirom u partnerstvu sa Amitié Sans Frontières iz Monte Carla i Tokija

18:00 proglašenje pobednika BEST OF SHOW u okviru CHIVAS Concours dElegance Belgrade 2018.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search