Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 04. 2017

Protect & Care linija proizvoda

NIVEA MEN unapređuje čuvenu Original liniju proizvoda novim imenom i dizajnom, kao i poboljšanom formulacijom i mirisom, koja delotvorno štiti mušku kožu.

Dan jednog muškarca može biti dug i nepredvidiv – nikad ne znate šta će se desiti. Međutim, muškarci žele da izgledaju i osećaju se negovano bez mnogo napora. Sa više od veka iskustva u oblasti nege kože, NIVEA zna da muška koža ima posebne potrebe i kakva joj je nega potrebna. Original linija sada postaje NIVEA MEN Protect & Care linija koja i dalje nudi poznatu zaštitu i negu za mušku kožu, ali sada sa unapređenom formulacijom, novim muževnim mirisom i dizajnom čistih linija!

Muška koža je zaštićena od svakodnevnog stresa, poput brijanja, tako da izgleda prirodno zdravo uz pomoć unapređene formulacije koja sadrži aloe veru i provitamin B5 i štiti kožu od isušivanja dok joj istovremeno obezbeđuje hidrataciju i negu. 

Formulacija dolazi sa novim, modernijim i muževnim mirisom. Zasnovan je na fougère accord mirisnoj bazi, dopunjenoj ambrom, morskim, drvenastim i mošusnim notama, što odražava karakter nege i hidratacije koju NIVEA MEN Protect & Care proizvodi pružaju. Pošto nova formulacija i miris zaslužuju i novi dizajn, pakovanja su modernizovana, pojednostavljena i obojena skladnim muževnijim plavim, srebrnim i belim tonovima, što potrošačima olakšava pronalaženje proizvoda na polici.                 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search