Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2011

Dragan Vurdelja

Renomirani šminker sa petnaestogodišnjim iskustvom

Dragan Vurdelja (1977.) je renomirani šminker sa petnaestogodišnjim iskustvom. Karijeru je počeo kao asistent Tanje Kesić, a prvo priznanje njegovog talenta bila je nagrada publike na takmičenju šminkera 1997. organizovanog od strane Udruženja kozmetičara Srbije. Takodje, dobitnik je Panthene Beauty award za najboljeg šminkera 2005.

Učestvovao je na sajmu kozmetike u Parizu (Nouvelle-esthetique 2003.) i sajmovima kozmetike u Beogradu.  Redovno je angažovan na Fashion week-u, izborima za mis, modela i lica godine.

Svoje umeće dokazao  je radom sa mnogobrojnim poznatim ličnostima iz političkog i kulturnog života, kao i saradnjom sa profesionalcima iz oblasti advertajzinga, mode, umetnosti i estrade.

Bio je angazovan na promotivnim kampanjama vodećih brendova poput Coca-cola-e, Grand kafe, Voda vode, C proizvoda, Delta holdinga, Mobtela, Imleka i drugih. Uradio je reklamnu kampanju za 3 vodeće linije Zepter proizvoda za Češko tržište. Potpisuje šminku za više od 200 najistaknutijih časopisa u svetu mode i politike. Njegovi radovi se mogu videti u skoro svim dnevnim, nedeljnim i mesečnim izdanjima Playboy, Maxim, CKM,  Elle, Cosmopolitan, Gloria, Sofia; kao i u italijanskom Max, GQ, i američkom izdanju GQ. Saradjivao je na izradi mnogobrojnih editorijala u inostranstvu kao sto je Goldwell kampanja u Parizu i New York-u, kao i na izradi kalendara u Londonu.

Veliki deo svoje karijere posvetio je obuci novih šminkera u svojoj školi šminke koja već petu godinu za redom radi u Beogradu. Iz skole je izaslo vise od 200 sminkera kojima je ova škola bila odlična početna tačka u gradjenju karijere šminkera kako u zemlji tako i inostranstvu.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

MisterG   |    23. 04. 2011   |   15:48:16

Naslov

just the best....

pošalji odgovor
Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Laura Mercier

Laura Mercier

Stručnjak za besprekoran ten ...

Alex Box

Alex Box

Najluđa među ludima ...

Pat McGrath

Pat McGrath

Najširoj javnosti poznata je po catwalk radovima za kuću Dior ...

Guido Palau

Guido Palau

Najveći trendseter kada je u pitanju kosa ...

Search