Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 09. 2014

Isabella Rose Taylor: 13-godišnja zvezda Nedelje mode

Dizajner za budućnost

Isabella Rose Taylor je prava senzacija, ne samo modnog sveta, već i van njega. Mlada umetnica iz Teksasa je već na drugoj godini koledža, jer je srednju školu završila sa 11. Logično, članica je Mense, što i objašnjava kako je tako mlada već uspela da dospe među najtraženije mlade dizajnere.

Karijeru je započela sa 9 godina, kada je odeću prodavala putem svog sajta. Nešto pre toga počela je da slika i njena dela mogu se videti u galerijama širom sveta. U februaru 2014. godine napravljen je dogovor u kom se njena odeća prodaje u kućama Nordstrom

Početni kapital za posao mlade i talentovane Isabelle su uložili direktno roditelji, ni ne sanjajući da će tom brzinom njihova mezimica vanserisjkog intelekta postati uspešan dizajner. Njena odeća je kako sama kaže, zabavna, prilogođena tinejdžerima i ležernom, street style izgledu.

Septembar ove godine će sigurno pamtiti dugo jer je po prvi put predstavila svoju kolekciju na prestižnoj Nedelji mode u Njujorku, rame uz rame sa Donnom Karan, Ralph Laurenom i drugim velikim imenima.  

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search