Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 07. 2014

Martha Ward

Stilista

Martha Ward je karijeru stiliste započela u magazinu Tatler, ali je brzo shvatila da će u svom poslu više uživati ako radi kao honorarac. Tada je započela saradnje sa mnogim prestižnim magazinima, od kojih se izdvajaju Vanity Fair i Vogue.

Nežna Britanska je prema sopstvenom priznanju kupoholičarka. Najviše inspiracije crpi iz 60-ih i iz viktorijanskog doba. Wardova pretežno nosi suknje A kroja, vintage ogrlice, a od boja najviše uživa u pastelama. Trendove ne prati, ali ih koristi, što je neophodnost njenog posla. 

Martha Ward odeću kupuje svuda - u second-hand radnjama, vintage prodavnicama skrivenih od pogleda, kao i u prodavnicama velikih dizajnerskih imena. Nikada ne nosi jedan brend od glave do pete, ali zato veruje da su dobar par cipela i torba neprevaziđeni, tako da rado investira u ove komade. Takođe, ona voli da su joj ruke slobodne, tako da najčešće nosi cross-body torbe.

Iako Wardova izgleda poput stilski savršeno uglađene britanske dame, njena stilska ikona je Iris Apfel, Njujorčanka koja se proslavila ne poštujući modna pravila. Takođe, nikada ne planira šta će obući za određeni događaj, već se vodi osećajem i raspoloženjem. Spontana i svedena, ne voli online kupovinu, jer želi da oseti materijal pod prstima i da uloži vreme i trud tražeći pravi komad.

Od dizajnerskih kuća izdvaja Pradu i Chloe, kao i Michael Van Der Hama, Roksandu Ilinčič, Erdem i Jonathan Saundersa. Zajedno sa komadima iz H&M-a, River Islanda ili Primarka pravi odevne kombinacije koje savršeno pristaju njenoj figuri i koje su jednostavne, a opet nisu za svakoga. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search