Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2014

Naomi Campbell optužena za zlostavljanje

Vuk dlaku menja...

Naomi Campbell je zbog svog agresivnog ponašanja nekoliko puta posećivala sudove, a ni društveno-korisni rad joj nije stran. Ipak, činilo se da se proteklih godina njeno ponašanje promenilo, te je zadržala status supermoda i dive, a svojoj karijeri dodala i zvanje voditelja. Tokom dve godine je vredno radila na emisiji "The Face", koja se bavila okrivanjem potencijalnih modnih zvezdi. Samo mesec dana pred emitovanje treće sezone, izbio je skandal.

Ruskinja Kira Dikhtyar, kojoj je Naomi bila mentor tokom treće sezone emisije "The Face" je nakon nekoliko sukoba i torture od strane supermodela, završila kod psihijatra. Kira je izjavila da Naomi mrzi Ruse, da ju je tokom takmičenja vređala i slala svu negativnu energiju prema njoj.

Kako je Naomi nedavno raskinula vezu sa ruskim milijarderom Vladislav Doroninom, koji ju je ostavio zbog učesnice upravo njene emisije, kineske manekenke Luo Zilin, možemo da razumemo njen gnev, ali ne i da opravdamo ponašanje slavne i neprikosnovene dive modelinga. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search