Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 12. 2013

Da li ste spremni za debi Sophie Webster?

Prva samostalna radnja ovog poznatog cipelarskog brenda biće otvorena uskoro...

Posle druge pop up radnje u Engledkoj, Sophia Webster pravi velike planove za budućnost.

Trenutno, u pripremama su nacrti i planovi za prvu samostalnu radnju u Londonu. Dizajnerka je iznenađena dosadašnjim brzim uspehom koje su njene cipele doživele u svetu, ali ne želi da žuri sa otvaranjem samostalne radnje, jer kaže da još uvek spoznaje i otkriva šta to tačno žele njene mušterije.

Njen put ka slavi počeo je pre samo tri godine, kada je njena prva kolekcia ženstvene i razigrane obuće oduševila ljubiteljke mode, među kojima je i mnogo poznatih ličnosti, poput RihanneGwen Stefani i sestara Kardashian.Posle toga, prodaja je skočila i brend je došao na potpuno nov nivo.

Sophijin mentor i prvi saradnik bio je  Nicholas Kirkwood, sa kojim je studirala i otvorila prvi studio, a on joj je bio i mentor, koji ju je, po njenim rečima, naučio istrajnosti, upornosti i veri u sebe i svoje ideje. I ova formula definitivno uspeva, kako je za kratko vreme stvorila veoma popularan brend koji se može naći u najluksuznijim robnim kućama na svetu: Bergdorf Goodman i Harvey Nichols.

Za budućnost, pored planova za samostalnu radnju, Sophia Webster želi da se pomeri od dizajna cipela i modnih detalja i da postane lifestyle brend. Ali korak, po korak i u ekstravagantnim štiklama, predviđamo veliki uspeh za ovaj brend.

 

Preuzeto sa portala Cipele i torbe

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search