Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 11. 2013

Iza kulisa Victoria's Secret revije

Sportiskinje u ulozi modela

Sinoć je predstavljena dugoočekivana, nova kolekcija veša brenda Victoria's Secret. Reviju je otvorila pevačica Taylor Swift, otpevavši pesmu “My Songs Know What You Did in the Dark” uz pomoć rok benda Fall Out Boy, a zatvorila je svojim hitom “I Knew You Were Trouble”.

Mi vam prenosimo nešto od fantastične atmosfese s revije, ali ove koja se dešava iza scene. Preko četrdeset modela i viktorijinih anđela poput Adriane Lime, Lily AldridgeAlessandre AmbrosioKarlie KlossDoutzen Kroes i Candice Swanepoel slale su poljubce fotoreporterima, poziarjući u legendarnim pink satenskim kućnim mantilima.

U međuvremenu, predstavljeno je desetine novih lica (a i tela), ali neustrašive viktorijine anđele i dalje predvode fantastični supermodeli poput Adriane Lime. “Neki od ovih anđela, radile su već deset ili dvanaest revija. A to znači da moraju biti u savršenoj fizičkoj formi. Anđeli poput Adriane treniraju cele godine, kao i, između ostalog, svetski sportisti. Letnje olimpijske igre broje 10.500 učesnika, NFL 1.760, MLB 600, NBA 400. Victoria’s Secret smatra se najvećom revijom u koju je najteže ući, a sastoji se od 40 manekenki koje se mogu smatrati pravim sportistima.” Izjavio je Edward Razek, senior dizajner brenda.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search