Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 10. 2013

Farmerke koje vam daju novo i sexy telo

Revolucija na polju džinsa

Levi's predstavlja revoluciju u džinsu koji oblikuje, podiže i izdužuje vaše telo jedinstvenom tečnom tehnologijom pod nazivom Revel.

Kada je u jesen 1934, američki brend Levi’s preuzeo na sebe rizik ne bi li promenio tok ženske mode podarivši tržištu prve farmerke za žene - Lady Levi’s jeans, nije ni slutio da će danas biti brend koji je zaslužan što milijarde širom sveta uživaju u džinsu, postavivši novi standard u krojevima. Podstaknut željom da stvori savršene farmerke, Levi’s Revel nudi patentiranu tehnologiju za oblikovanje, najkvalitetnije teksas platno i inovativne dizajnerske detalje, sve u atraktivnom modelu koji pomaže da žene širom sveta izgledaju i osećaju se najbolje moguće.

 “Lansiranjem Levi’s Curve ID sistema, stavili smo do znanja da svaka žena ima pravo na par savršeno skrojenih farmerki,“ rekla je Jill Guenza, Levi’s potpredsednik za dizajn kolekcija za žene. "Levi’s Revel je inovativnost sistema Curve ID koji vodi korak dalje aktivno oblikujući žensko telo, izdužujući noge i i stiče zadnjicu kakvu su oduvek želele. Kada smo krenuli u testiranje našeg najnovijeg proizvoda, nailazili smo na prezadovoljne žene koje su sa oduševljenjem probale novi par farmerica. Gledajući ih kako zavodljivo hodaju od svlačionica do ogledala, osećali smo se zaista nadahnuto i uzbuđeno, kao one!“

Za izradu Levi’s Revel džinsa koristi se ekskluzivna tečna tehnologija za oblikovanje, koja se ubrizgava u teksas platno kroz inovativne tehnike. Liquid Shaping Technology kontroliše istezanje tkanine u strateškim oblastima ženske figure i na taj način grli, podiže i definiše vaše telo dajući mu atraktivnu i seksi siluetu. Levi’s Revel denim pruža četvorosmernu rastegljivost i savršeno oblikuje žensku figuru prateći je u svakom pokretu. Superioran osećaj memorije pomaže da farmerke zadrže oblik figure uz koju prijanjaju.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search