Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2013

Saznajte ko su najbolji i najkreativniji!

Ovogodišnje CFDA nominacije

Nominovani za nagrade organizacije ‘Council of Fashion Designers in America’ su proglašeni! Njujorški kreatori Alexander Wang i Proenza Schouler duo McCollough i Lazaro Hernandez vode u trci za ‘Najboljeg ženskog dizajnera godine’ i ‘Najboljeg dizajnera modnih dodataka’. Nominovani u istim kategorijama su i su Oscar de la Renta, Vera Wang, Riccardo Tisci i Marc Jacobs

Prošle godine, Proenza Schouler dizajneri su izgubili nagradu, koja je uručena sestrama Mary-Kate i Ashley Olsen za njihov brend ‘The Row‘. Pošto one nisu bile aktivne po pitanju kreativnog rada u poslednje vreme, mnogi će 3. juna kada će se program održati u New Yorku, moći da odahnu.

Za Wanga je nominacija stigla u pravi čas, samo nekoliko meseci nakon što je preuzeo kormilo u čuvenoj modnoj kući Balenciaga. Do sada je prikazao samo jednu kolekciju za ovaj brend, a nastavlja vredno da radi i za svoju robnu marku.

Kreatorka čije stvaralaštvo obožavaju mlade širom sveta, Vera Wang, će primiti ‘Geoffrey Beene’ nagradu za životno delo.

Sve dobitnike očekuje i velikodušna finansijska podrška od strane poznate kompanije Swarovski koja je podržala ceo događaj. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search