Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 02. 2013

RiRi osvaja MAC

Rihanna potpisuje liniju šminke

Za Rihannu život trenutno ne može biti bolji. Mediji su opsednuti njenom vezom sa Chrisom Brownom, njenom karijerom, osvojenim Grammyijem, modnom kolekcijom u saradnji sa britanskim brendom River Island. Sada je u pitanju sasvim drugačiji projekat, naime u pitanju je ugovor sa kozmetičkom kućom MAC.

Rihanna će osmisliti mini liniju šminke za ovaj popularni brend, a čelnici MAC-a su već sada odlučili da će sa popularnom pevačicom izdati nekoliko različitih kolekcija, što je svojevrstan presedan. U dosadašnjim saradnjama sa sa zvezdama poput Pamele Anderson, Nikki Minaj i Lady Gage, poštovano je pravilo jednog proizvoda po autorskoj kolekciji.

Rihannina linija pod nazivom ''RiRi Hearts MAC'' će imati četiri proizvoda. Prvi će iz ove kolekcije svetlost dana ugledati karmin RiRi Woo, koji će ustvari biti nešto drugačija verzija njenog omiljenog MAC-ovog karmina Ruby Woo. Teško je nadmašiti crvenu nijansu koja se fantastično uklapa uz svaki ton kože, ali RiRi Woo će to pokušati, biće mrvicu crveniji, više mat i davaće retro finiš.

U kolekciji će se naći i puder, rumenilo, veoma pigmentovan sjaj za usta, dve palete senki za oči, veštačke trepavice i lak za nokte.

Lansiranje novog karmina će se podudarati sa Rihanninim koncertima u New Yorku, 4. i 5. maja u okviru ‘’Diamonds’’ svetske turneje. Svi proizvodi će od tog datuma, biti dostupni putem online prodavnice, ali i na samom nastupu, gde će biti postavljen MAC pop-up štand.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search