Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 09. 2016

Yasmin Le Bon sa ćerkom u Sisley kampanji

Za jesen/zimu 2016-17

Supermodel Yasmin Le Bon se proslavila još 80-ih godina. 51-godišnja manekenka i supruga pevača grupe Duran Duran, Simona Le Bona, sa ćerkom Amber Le Bon je novo lice kuće Sisley.

Amber ima 26 godina i po zanimanju je model i DJ. Ovo je prva kampanja koju je radila sa majkom, a u njoj se smenjuju rokenrol duh i strogo ukrojena odela.

Retro pozadina se odlično uklopila uz duh fotografija, koje pokazuju nove modne klasike uz mnoštvo detalja, dokazujući još jednom da moda nije privilegija samo mladih.

Yasmin Le Bon je majka još dve ćerke, a brak sa frontemenom popularnog benda je jedan od najstabilinijih u šou biznisu. Ipak, ova lepotica je imala mračne trenutke, borila se sa depresijom, jer je, kako kaže, previše mlada iskusila život odrasle osobe. Ako tome dodate da je njen suprug tokom 80-ih bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, sigurni smo da nije bilo lako ni jednoj ovako lepoj ženi. Iako život nije sačinjen od ruža, Le Bonova je danas ponosna supruga i majka, a neobičan i upečatljiv izgled ne bledi sa godinama.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search