Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 02. 2016

Nedelja mode u Njujorku: Diane von Furstenberg jesen 2016.

Zabavna kolekcija za sve generacije koje vole disko

Diane von Furstenberg je predstavila kolekciju za jesen 2016. godine u opuštenoj atmosferi, uz svoje omiljene manekenke, koje nisu šetale pistom, već pozirale, smejale se i družile u prostoru koji izgleda poput disko kancelarije.

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Irina Shayk su se sjajno snašle u ulozi manekena - promotera, jer su zapravo pozivale goste da im se pridruže i slikaju sa njima, pogledaju modele, a kako je kolekcija prikazana na Dan zaljubenih, legendarna dizajnerka je želela da prisutnima priredi dobru zabavu i atmosferu, kako bi sa dobrim raspoloženjem nastavili veče.

Modeli su prikazali različite aspekte života moderne žene, od izlazaka i putovanja do poslovnih obaveza. Tu su prepoznatljivi printovi, haljine koje se lako transformišu iz dnevnih u noćne kombinacije, puno zanimljivih detalja, poput šešira i tankih, dugih ešarpi, a cipele sa platformom su bile pravi hit, jer su izgledale moćno i veoma nosivo.

Od boja dominiraju crvena, pink, tamno plava, zlatna i crna i bela, dok je obuća izrađena od prevrnute kože. Torbe su manje, efektne i zabavne, a kao što smo pomenuli, detalji su igrali značajnu ulogu u tome da kompletan utisak bude fantastičan.

Za sam kraj, manekenke, zajedno sa poznatim gošćama, su zaigrale, a među najveselijim je bila upravo Diane von Furstenberg koja ima još jedan hit šou iza sebe.

Zavirite u galeriju i postanite deo DVF sveta:


Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search