Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 01. 2016

Giorgio Armani Privé proleće 2016.

Kolekcija kojom dominiraju metalik tonovi pomešani sa nežno lila prelivima

Giorgio Armani je predstavio novu kolekciju visoke mode, koja odiše mladošću, naivnošću, ali i ženstvenošću. Ona je lagana, delikatna, ali istovremeno provokativna, jednostavno idealna za crveni tepih.

Nežni lila tonovi, sa primesama ružičaste i plave su se susreli sa jakim metalik detaljima u istim tonovima, muški krojevi jakni su dobili ženstveni preobražaj, te možemo slobodno reći da prisustvujemo evoluciji rada italijanskog dizajnera.

Miroslava DumaAnna Dello Russo, Carine Roitfeld, Iggy AzaleaCharlotte Rampling su samo neka od imena koja su apladuirala velikom dizajneru, jer je uspeo da stvori novu klasiku, ali i da ostane veran svom uvek elegantnom izražaju i sve to u purpurnoj kolekciji, koja nas asocira na raskošnu baštu prepunu orhideja i ljiljana.

Beauty deo nam je posebno zanimljiv, što zbog dvostrukih linija eyelinera, to i zbog potpunog odsustva plavuša. Svi modeli su nosili crne perike srednje dužine. Armani žena je u novoj sezoni dobila potpuno novi, neobični izgled, koji ne viđamo često na Couture pistama.

Pogledajte kako je izgledala revija i kako su izgledale poznate ličnosti u galeriji:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search