Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 09. 2015

Nedelja mode u Milanu: Giorgio Armani proleće/leto 2016.

Kolekcija praćena knjigom

Za velikog Giorgio Armanija ova kolekcija obeležava i 40 godina rada, te je prati knjiga posvećena njegovom životu i dosadašnjiim uspesima.

Kako sam kaže, majstor toaleti za crveni tepih, udaljio se od prepoznatljivih, savršeno skrojenih modela, jer je želeo kolekciju za modernu, inteligentnu ženu. Samim tim kolekcija je dobila na ležernosti, ali nije izgubila onaj Armani sjaj, već jedan drugačiji mornarski šik izgled.

Crvena, plava i bela su odigrale glavne uloge, dok je nonšalantna silueta zauzela vodeće mesto. Ipak, ovo nije minimalizam, već udobnost, koja je u modnim krugovima novi sinonim za glamur. Igrom geometrijskih dezena imamo jednu kolekciju koju možemo da ponesemo i na more i na posao i na večernje izlaske.

Armani se neće penzionisati, niti će njegova modna imperija biti prodata sve dok je živ, poručio je nakon prikazivanja kolekcije, koja tradicionalno označava kraj Nedelje mode u Milanu i početak Nedelje mode u Parizu. U galeriji pogledajte kako proslavljeni Italijan vidi nezavisnu, modernu, ženu od stila:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search