Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2014

Mršavi, beli vojvoda i čudo iz Somalije

David Bowie & Iman

Nisu sve rokenrol ljubavi legendarne priče sa nesrećnim krajem. David Bowie i Iman spadaju među najuticajnije parove modernog doba, a o njihovom odnosu se malo toga zna, sem da uživaju u zajedničkom životu više od dve decenije, zajedno sa ćerkom.

Nekada je tajming presudan. Bowie i Iman su se upoznali i zaljubili u trenutku kada su oboje bili spremni da se sasvim posvete životu u paru. Teško je uporediti Bowie iz 70-ih sa onim koji je postao nakon što je sreo Iman.

Oboje su bili u propalim brakovima, a Bowijev brak sa Angelom Bowie je doneo mnogo prljavog veša i medijske pažnje. Iako su zvanično bili venčani čitavu deceniju, bilo je to vreme kada je njegova karijera zahtevala stalna eksperimentisanja, duge turneje, te je Angie većinu vremena provodila sama sa njihovim sinom.

Afrička kraljica, koja je probila rasne barijere u modnoj industriji, se prvi put udala kada je bila tinejdžerka, ali je i taj brak propao jer je želela karijeru. 1992. se zaklela na večnu ljubav ekscentričnom rokeru i od tada pa do danas, ne postoji nijedan skandal vezan za ovaj par. Dobili su drugu šansu i koriste je onako kako dolikuje, van medija, u svojim domovima u Njujorku i Londonu.  

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Lepotice i rokeri

Search