Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 02. 2013

Fatalna žena

Eva Green

Francuska glumica Eva Green je po mišljenju mnogih muškaraca jedna od najlepših žena na svetu. Tako misli i reditelj Robert Rodriguez i zato je odlučio da joj ponudi ulogu fatalne žene Ave Lord u nastavku filma Sin City: A Dame to Kill for! U ovom delu filma, lik Eve Green zavodi fotografa Dwight-a, koga igra Josh Brolin i smešta mu za ubistvo njenog bogatog muža. Ava Lord je smrtonosna i fatalna stanovnica Sin City-a, i zato je njen lik morala da igra glumica koja je u stanju da oživi svu složenost karaktera fatalne žene.

Ekipi ovog filma se pridružila i glumica u usponu Julia Garner, koja je zablistala u manjim ulogama u filmovima The Perks Of Being A WallflowerNot Fade Away i Electrick Children, a igraće striptizetu koja će zavrteti mozak kockaru Johnny-u, koga igra Joseph Gordon-Levitt.

Drugi deo filma Sin City se upravo snima, a u filmu se pojavljuju još i Mickey Rourke, Jessica AlbaBruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Jamie Chung, Ray Liotta i Juno Temple.

www.filmski.rs

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search