Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 06. 2015

Braća (B)luzeri na Miksalištu

Premijerno prikazivanje 29. juna

Tokom letnje sezone, Miksalište će nastaviti da živi burnim prestoničkim životom i pretvoriće se u centar Savamalskog kulturnog leta - inkubator pozitivne energije, najboljih koncerata, najatraktivnijih žurki ​i najkvalitetnijih kulturnih sadržaja​.

Zahvajujući saradnji sa CEBEFom (Centar beogradskih festivala), Miksalište će biti pretvoreno i u najraskošnije pozorište na otvorenom! Prvi u nizu mjuzikala koji će se odomaćiti u Mostarskoj ulici biće Braća (B)luzeri, klasik koji će svoju premijeru doživeti već 29. juna.

Braća (B)luzeri, mjuzikl inspirisan kultnom američkom muzičkom komedijom iz 1980, premešten je u naše podneblje u sadašnji trenutak.

Sa dvojicom protagonista koji gotovo nikada ne skidaju naočare za sunce i crna odela uz glumačko - pevačko – plesačku ekipu, predstava praćena domaćim i svetskim džez, bluz i rok hitovima, na duhovit način govori o životu umetnika. Dotiče teme koje se odnose na preživljavanje i dešavanja iza scene na kojoj stvari deluju blistavo. Braća (B)luzeri bore se za spas kulture i umetnosti, a njihova "božja misija" sastoji se u očuvanju poslednjih ostataka istinskih vrednosti i poruka koje se ljudima putem umetnosti prenose.

Braća Džidži (Ivan Jevtović) i Elvis (Ivan Mihailović) pored mnogobrojnih prepreka - od eksplozija, preko opasnih žena, do susreta sa policijom, ponovo okupljaju svoj bend i pokreću kulturnu revoluciju.

Premijerno prikazivanje zakazano je za 29. jun.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Stil poznatih od 24.05. do 30.05.2015.

Search