Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 03. 2015

Plaćanje i isporuka tokom online kupovine

Kod proverenih prodavnica

Ono što Asos, Free People, Zappos ili Mango Online nude je besplatna dostava na adresu, koja zavisi od toga koliko ste potrošili, što opet varira od sajta do sajta. 

Plaćanje je moguće karticama, a kako bi ste bili sigurni u svetu online kupovine, možete da otvorite Visa-u koju ćete koristiti samo za ove transakcije i koja neće imati dozvoljeni minus.

Ipak, prevare na ovim sajtovima su gotovo nemoguće, a veličine su izražene u US i UK brojevima, koje možete pogledati na bilo kom brendiranom komadu odeće ili obuće i tako ćete ih lako prevesti u evropske (ukoliko nisu navedene). Ukoliko ima odstupanja, pored artikla imate označeno RUNS TRUE TO SIZE (veličina odgovara broju), kao i konvertore koji će učiniti da vaša kupovina prođe jednostavno i bez puno briga.

Shipping (isporuka) će vam dati uvid u to koliko radnih dana je potrebno da dobijete svoj artikl, a ukoliko vam se odgovara možete ih zameniti ili vratiti. Dobićete i broj pod kojim se nalazi vaša pošiljka, kao i e-mail potvrdu o tome kako da pratite gde je vaša pošiljka u svakom trenutku. 

Kako znati da li je online prodavnica validna? Jednostavno! Pogledajte Facebook stranicu, pitajte šta vas zanima i naravno, čitajte šta su kupci pre vas napisali. Tu su i liste koje prave ugledni magazini, koje su tu upravo zbog ljudi kao što ste vi. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Online kupovina: Sve što je potrebno da znate

Search