Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 10. 2014

Jesenje uređenje

Trendovi u dekoru

Nekada sa minimalnim naporom i ulaganjem možemo mnogo da promenimo. Daćemo vam par jednostavnih saveta kako da oplemenite svoj životni prostor.

Ulazna vrata su prvi utisak svakog doma. Neka ulaz bude osvetljen. Okačite venac suvog cveća i tako poželite dobrodošlicu gostima.

Hodnik osvežite novim atraktivnim tepihom, koji će učiniti da prvi koraci dok ulazite bude osećaj luksuza i udobnosti. Postavite stoćič na kome ćete aranžirati mirišljave sveće. Takođe i ovde dodajte osvetljenje, dani su sve kraći i dodatne lampe će biti preko potrebne.

Dnevnu sobu, mesto okupljanja, dopunite detaljima. Ne morate menjati nameštaj, novi prekrivač ili tepih će biti dovoljni. Ukoliko se odlučite na poduhvat krečenja, imajte u vidu da se neuralni tonovi poput drap idealno slazu sa crvenim, zelenim ili plavim nijansama.

Ukoliko imate kamin, učinite taj deo sobe centrom zabave! Približite nameštaj i svi će želeti baš to ušuškano mesto. Zid oko kamina okrečite u zagasito  crvenim ili narandžastim nijansama, to će dodatno doprineti osećaju topline. Iznad kamina okačite najdraže uramljene fotografije.

Ne zaboravite ni kuhinju! Neka vam ukućani pomognu da njen svaki kutak zablista. Povrće i voće koje svakodnevno koristite, postavite u dekorativne posude. Zreli plodovi raznih boja daće zabavan izgled.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search